Reviews

Lees hier de ervaringen van mensen die u voor zijn gegaan.

 by Teddy
Bevrijdend

Ik wilde veranderen. Ik wist ook wat er moest veranderen, maar ik kon het niet. Ik had mijn leven lang al hetzelfde patroon.

Toen heb ik bij Nelleke en haar honden een spiegelsessie gedaan.
We hebben eerst een fijn gesprek gehad, waarin we samen bepaald hebben wat het doel van de sessie zou zijn. Ik had geen idee wat het me op zou leveren, maar wat Nelleke en haar honden doen, werkt echt helend!

Ze hebben mij van mijn blokkade afgeholpen. Ik voel nu eindelijk de vrijheid om mijn eigen weg te gaan!

 by Marijke de Mare
Een leerzame ervaring!

Dank voor de leuke foto’s!
Ik vond het een zeer leerzame ervaring met de honden.
Het deed mij aan haptonomie denken.
Zo valt er nog heel veel te leren in het leven.
Ik hoop, dat je met dit vak veel mensen kunt helpen, ondersteunen!
Het is een mooie, objectieve, directe en milde manier van spiegelen.
Veel succes er mee! Marijke de Mare

 by Yvon
Spelen

Ik was vooral nieuwsgierig . Caro liet mij zien dat het goed willen doen spanning geeft en hoe subtiel ook liet ze mij zien als ik onbewust iets van haar verwachtte. Heel bijzonder. Door Nelleke's vraagstelling wat zij bij Caro zag kon ik een mooie koppeling maken naar wat er in me omging.. patronen waar ik me niet altijd van bewust ben. Door zelf in de speelmodus te komen , alles is oke en er is geen goed of fout reageerden Caro en Heiko zo uitbundig wow , was een hele mooie ervaring waar ik vaak aan terug denk. Iets ervaren is zoveel meer waard als weten. Bedankt Nelleke

 by Iris Kok
inzicht

Eind vorig jaar heb ik een sessie gedaan bij Nelleke samen met witte herder Caro.
Deze sessie heeft mij veel nieuwe inzichten gebracht, waar ik nog regelmatig aan terug denk. Caro heeft op een heel zachte, maar tegelijker tijd heel krachtige manier een spiegel voorgehouden, die door middel van de juiste vragen van Nelleke echt een impact heeft gehad.

Nelleke weet je snel op je gemak te stellen en door haar open en eerlijke houding een veilige setting te creëren.

 by Amber de Jongh
Duidelijkheid

Ik was een beetje twijfelachtig in het begin maar werd al snel overtuigd door de schattige koppies van de honden. Het lopen en spiegelen met deze honden heeft mij veel meer duidelijkheid gegeven dan dat ik van te voren had verwacht. Alles wat er gebeurde was terug te plaatsen in andere momenten in mijn leven.

Nelleke is gewoon een " down to earth" persoon, geen spiritueel gedoe waardoor dit bij veel mensen kan passen.

Loop je vaker in je leven tegen de zelfde dingen aan, en snap je niet hoe dit iedere keer weer bij jou gebeurd. Dan kan een spiegeling zeer waarschijnlijk duidelijkheid geven over wat de invloed van jou eigen gedrag is op jou leven.