Wie zijn wij

Wie zijn wij

Mijn naam is Nelleke, een groot dieren- en natuurliefhebber.

Inmiddels heb ik al 40 jaar honden, een leven zonder hen kan ik me niet meer voorstellen. Paarden spelen al 50 jaar een grote rol in mijn leven. Ik werk met trekpaarden en ben vaak met mijn shetlander en de kar op pad. Kanaries en kaketoes hebben ook jaren een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Voor natuurmonumenten ben ik gids op het eiland Tiengemeten.

Ik heb 35 jaar les gegeven in het basisonderwijs. Daarmee ben ik in 2017 na een moeilijke periode in mijn leven gestopt. Ik kwam terecht bij een hondenspiegelcoach voor een persoonlijke spiegeling. Dit heeft mij zoveel mooie inzichten gegeven dat ik heb besloten mijn hart te volgen.

Inmiddels ben ik zelf gecertificeerd spiegelcoach en zet daarvoor mijn honden in. Mijn doel is om anderen samen met mijn honden de nodige inzichten te geven.

De honden waar ik mee werk zijn:

Heiko

Heiko, een langharige oudduitse herderreu. Hij is groot, heeft dat zelf niet in de gaten. Deze hond moet eerst het vertrouwen winnen voordat hij zich geeft, maar als dat er is spiegelt hij op een prachtige manier. Hij is op latere leeftijd in de roedel gekomen.

Lennox

Lennox is een bijzonder teefje. Ze heeft een aantal nestjes groot gebracht. Nu is het tijd voor haar pensioen en mag ze haar kwaliteiten op een andere manier gaan toepassen. Ze komt van de fokster van Caro en Heiko.

Ze is heel zorgzaam voor mensen, voelt zich vooral aangetrokken door baby´s, daar wil ze voor zorgen. Ze knuffelt heel graag, duwt steeds haar snoet in je hand, geaaid worden vind ze heerlijk.

Haar enthousiasme is aanstekelijk, ze vindt alles leuk.
Met Heiko heeft ze een goede verstandhouding.